Novetats
Motor 14/12/2017

El nou Polo GTI, més esportiu i tecnològic que mai

La nova generació del Polo GTI incorpora novetats mecàniques i tecnològiques molt interessants al seu catàleg

Ara Motor
2 min
El nou Polo GTI, més esportiu i tecnològic que mai

Passen els anys, i el Polo GTI continua sent l’objecte de culte i desig de milers de joves conductors. De fet, a Volkswagen saben que el GTI més juvenil de la seva gamma és el Polo, i no pas el Golf, ja que el preu d’un i altre (el Polo GTI costa a partir de 23.100 euros, molt menys que el seu germà gran) fan que el germà petit s’hagi convertit en el referent aspiracional dels joves conductors europeus.

Nou Polo GTI

D’entrada, el Polo GTI destaca pels seus elements estètics de color vermell a la calandra i la carrosseria, i pels icònics seients esportius amb un entapissat de ratlles Clark, en tribut de les primeres generacions del Golf GTI.

Interiors Polo GTI

Aquesta nova generació del Polo GTI utilitza el mateix bloc motor 1.8 TSI benzina de quatre cilindres, però ara ofereix 200 CV, vuit cavalls més que la generació anterior, que s’associa a una caixa de canvis DSG de 6 velocitats, tot i que durant el 2018 es preveu l’arribada d’un nou canvi de marxes manual.

Volkswagen Polo GTI

Però la gran novetat d’aquest Polo GTI és el fet d’incorporar, per primer cop, d’un panell de control totalment digitalitzat, anomenat VW Digital Cockpit. A més, el Polo GTI disposa d’una pantalla tàctil de 8 polzades i diversos elements de seguretat passiva de sèrie, com ara el sistema de frenada Front Assist, l’assistent de maniobres Park Assist, control de velocitat adaptatiu o el selector de modes de conducció.

stats