Furgonetes
Motor Novetats 22/06/2018

Peugeot Traveller Business, una casa amb rodes

La furgoneta francesa ofereix vuit places i un maleter de 912 litres

Ara Motor
2 min
Peugeot Traveller Business, una casa amb rodes

Hi ha famílies, grups d’amics o empreses que necessiten una dosi extra d’espai per transportar grups de més de cinc persones. Peugeot vol donar resposta a aquest segment del mercat amb el nou Traveller Business, una adaptació de la ja existent Peugeot Expert, amb la qual comparteix plataforma i elements mecànics i estructurals.

Interior Peugeot Traveller

L’habitabilitat és el punt fort d’aquesta furgoneta amb tres fileres de seients individuals que permeten encabir-hi fins a vuit ocupants amb un maleter restant de 912 L. A més, les fileres de seients es poden desplaçar longitudinalment per optimitzar la modularitat i capacitat de càrrega, i fins i tot es pot arribar a desmuntar la tercera filera de seients. A diferència de la majoria de SUV de set places, aquesta Traveller Business permet que els passatgers puguin viatjar amb comoditat en la tercera filera de seients i gràcies a les portes longitudinals l’accés a totes les places esdevé còmode i senzill.

Detall distribució places habitacle

Mecànicament Peugeot utilitza un motor dièsel 2.0 BlueHDI de quatre cilindres turbo i que entrega 120 o 180 CV de potència associat a un canvi automàtic EAT8 de vuit relacions sobre una plataforma de tracció davantera (no existeixen versions de tracció integral). En tots els casos Peugeot promet mitjanes de consum al voltant dels cinc litres, una xifra que ens sembla optimista tenint en compte el pes i la capacitat de càrrega de la furgoneta.

Vista posterior

A més, aquesta furgoneta disposa de molts elements de confort i tecnològics, com els seients entapissats de cuir negre amb calefacció, una pantalla central tàctil de set polzades, un sistema Head-Up-Display (HUD) i un climatitzador individualitzat de tres zones.

Detall pantalla tàctil

La Peugeot Traveller Business ja està disponible al nostre mercat a un preu base de 27.969 euros per a la versió bàsica de 120 CV i de 42.385 euros la versió més equipada, anomenada Allure, associada al motor de 180 CV de potència.

stats