SUV
Motor Novetats 23/01/2020

Nissan Qashqai N-Tec 2020: segona joventut

La marca japonesa presenta la versió més esportiva i juvenil del seu SUV compacte, un supervendes destinat a marcar una època

Ara Motor
2 min
Nissan Qashqai N-Tec 2020: segona joventut

Nissan ha trobat la recepta màgica amb el seu Qashqai. Tot i que la generació actual està al caire del final de la seva vida comercial, Nissan segueix apostant pel seu crossover amb una edició més atractiva i tecnològica anomenada Qashqai N-Tec 2020.

Interiors Nissan Qashqai N-Tec 2020

Estèticament aquest Qashqai disposa d’un paquet estètic específic que inclou unes noves llandes de 19 polzades, calandra i retrovisors de color negre, vidres enfosquits i llums led específics que li aporten un aire encara més sofisticat i esportiu.

Detall retrovisor Qashqai N-Tec 2020

Però és en el seu interior on l’edició Qashqai N-Tec 2020 troba la seva raó de ser. Disposa, de sèrie, d’entapissats de pell i alcàntara, sistema d’arrencada automàtic sense clau, pantalla tàctil, control per veu, càmera posterior, entrades USB a les places posteriors, navegador amb informació en temps real de l’estat del trànsit, alerta de canvi de carril, avisador de col·lisió i angles morts, frenada automàtica i detector de vianants, entre d'altres.

Interior Nissan Qashqai N-Tec 2020

Mecànicament aquesta edició Qashqai N-Tec 2020 està disponible amb quatre motors diferents, tots dièsel o gasolina. Les mecàniques dièsel consten d’un motor 1.5 dCi de 110 CV i canvi manual de sis relacions o d'una caixa de canvis automàtica de doble embragatge EDC de set relacions i un segon motor dièsel 2.0 dCi de 150 CV associat a un canvi manual però que, opcionalment, pot associar-se a un esquema de tracció integral.

Nissan Qashqai N-Tec 2020

Els motors gasolina ofereix potències de 140 i 160 CV associats a canvis manuals, tot i que opcionalment també es poden combinar amb canvi automàtic EDC de doble embragatge. De fet, el Qashqai N-Tec 2020 més barat serà el del motor gasolina DGI-T de 140 CV associat a canvi manual, que tindrà un preu base de 26.200 euros.

stats