Novetat
Motor Novetats 09/11/2017

Nissan Juke GT Sport PlayStation, un cotxe de videojoc al món real

Nissan i Sony reforcen la seva aliança amb la presentació del nou Juke GT Sport

Ara Motor
1 min
Nissan Juke GT Sport PlayStation, un cotxe de videojoc al món real

El Gran Turismo Sport és probablement el videojoc de l’any. Desenvolupat per Polyphony Digital (filial de Sony) en exclusiva per la PlayStation 4, el seu impacte social i cultural va més enllà de les consoles: pràcticament tots els amants dels cotxes nascuts després del franquisme hem jugat a algun títol de la generació de la saga japonesa.

Detalls estètics Juke GT Sport PlayStation

A més, Nissan és un dels socis de Sony i Polyphony Digital, i fruit de la col·laboració entre les dues marques apareix el nou Juke GT Sport Playstation, una edició limitada de 500 unitats del popular totcamí nipó personalitzada específicament per aquesta sèrie especial.

El Juke GT Sport es diferencia de la resta de la gamma per diversos detalls estètics com ara els retrovisors, els para-xocs, els vidres posteriors enfosquits, les llandes específiques de 18 polzades de color negre o els dos colors exclusius d’aquesta sèrie, anomenats ‘blanc perla’ i ‘blau ultramar’.

Juke GT Sport

Totes les unitats aniran associades al motor 1.6 DIG-T gasolina de 115 CV i disposaran de diversos elements estètics als interiors del vehicle amb les insercions ‘GT Sport’, com ara les catifes o el pom del canvi de marxes. A més, els compradors rebran de regal una consola PlayStation 4 i el videojoc Gran Turismo Sport.

stats