Novetats cotxes
Motor Novetats 20/09/2021

Nissan GT-R T-Spec: Godzilla es renova

Nissan presenta l'última evolució del GT-R, el seu esportiu capaç de plantar cara a Ferrari o Porsche, que serà més exclusiu que mai

2 min
Nissan GTR-R T-Spec

El Godzilla –sobrenom amb el qual popularment es fa referència al GT-R– encara és molt viu. Nissan ha presentat una nova evolució del seu esportiu, que s’anomenarà GT-R T-Spec i que comptarà amb dues versions: la Premium Edition T-Spec i la més radical Track Edition Engineered by Nismo T-Spec. 

Les dues versions d’aquesta evolució estrenen nous frens carbonoceràmics, més resistents a la fatiga i a l'escalfament, un nou aleró de fibra de carboni, noves peces protectores del motor i, sobretot, dos nous colors exclusius anomenats Midnight Purple i Millenium Jade, dos colors rars i especials que Nissan ja havia fet servir en generacions anteriors del Godzilla, com ara les R-32 i R-34. Ara bé, les diferències entre les dues noves versions Premium Edition i Track Edition cal buscar-les en els interiors, més ben acabats en el cas de la Premium Edition i més espartans o esportius en la versió Track Edition, i en el color de les llandes forjades. La versió Track Edition també presenta una suspensió específica desenvolupada per poder fer front als reptes que ofereix la conducció esportiva en un circuit, una carrosseria lleugerament eixamplada i diversos elements de fibra de carboni per alleugerir el pes.

Mecànica del Nissan GT-R T-Spec

Pel que fa a la mecànica, els T-Spec mantenen el motor V6, que arriba a 570 CV, associat a un esquema de tracció integral permanent i un canvi automàtic seqüencial i de doble embragatge de sis relacions. 

Finalment, Nissan només fabricarà un centenar d’unitats del GT-R Premium Edition T-Spec i 100 unitats més del GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-Spec, a un preu encara per confirmar. Amb tot, en principi només es podran adquirir al Japó o al mercat nord-americà.

stats