Escúter elèctric
Motor Novetats 07/11/2018

Next NX1, una moto elèctrica i valenciana per menys de 2.000 euros

La Next NX1 és fruit d’un viver de noves empreses impulsat per Juan Roig, propietari de Mercadona

Ara Motor
2 min
Next NX1, una moto elèctrica i valenciana per menys de 2.000 euros

Una moto urbana, elèctrica, fabricada a València i amb una autonomia de fins a 120 quilòmetres per poc més de 2.100 euros. Aquestes són les credencials de la Next NX1, el ciclomotor elèctric sorgit del projecte Lanzadera, un viver de noves empreses i ‘start-ups’ finançat per Juan Roig, propietari de la cadena de supermercats Mercadona.

Next Electric Motors és una de les iniciatives sorgides de Lanzadera, i el seu escúter elèctric vol satisfer les necessitats de desplaçament dins de les grans ciutats amb un producte senzill i ecològic amb un preu contingut.

Next NX1

La Next NX1 utilitza un motor Bosch de 800 W que arriba a una velocitat punta de 45 km/h i accelera de 0 a 30 km/h en 3,5 segons. A més a més, el conjunt de la moto és molt lleuger, ja que homologa un pes de tan sols 65 quilos.

Aquest escúter elèctric incorpora dos paquets de bateries de 20 amperes que s’utilitzen per separat: un cop s’esgota la capacitat del primer paquet de bateries (amb una autonomia de fins a 60 quilòmetres) podem substituir-lo pel segon paquet, prèviament carregat en una operació que no costa més d’un minut.

Cadascun dels paquets de bateries es pot carregar en un endoll domèstic en unes sis hores, i gràcies a la facilitat per muntar o desmuntar les bateries podem fer l’operació a casa sense haver d’endollar la motocicleta un cop aparcada.

Next NX1

La versió bàsica de la NX1 costa 2.100 euros, i la versió NX1 Powerpack (que té dues bateries i no només una, com la variant d’accés) arriba als 2.499 euros. A més, hi ha la possibilitat de comprar més paquets de bateries de recanvi per 399 euros cadascun.

Aquesta tardor ja s’ha començat a fabricar la NX1, i els clients que vulguin ja poden reservar la seva motocicleta elèctrica, tenint en compte que a inicis del 2019 Next començarà a entregar les primeres unitats. Val a dir que les primeres 100 unitats –anomenades First 100 Visionaries– tenen un descompte de 200 o 300 euros, per la qual cosa les primeres unitats de la marca tindran un preu final de 1.999 euros.

stats