Cotxes elèctrics
Motor 23/01/2021

El primer Model S descapotable ja és una realitat

Els carrossers artesans d'Ares Design modifiquen un Tesla Model S i el converteixen en un model de zero emissions a cel obert

Ara Motor
2 min
El primer Model S descapotable ja és una realitat

El Tesla Model S és un cotxe sobradament conegut que ha revolucionat el concepte de la mobilitat elèctrica i sostenible a tot el món i s’ha convertit en el referent a imitar per la resta de grans fabricants. Però fins ara Tesla no ha ofert –ni oferirà– cap versió cabrio o descapotable del seu Model S, una realitat que no ha passat desapercebuda pels preparadors italians d’Ares Design, especialistes en modificar vehicles d’alta gamma i exclusius.

El primer Model S descapotable ja és una realitat

Els carrossers de Mòdena, històricament vinculats a Lamborghini i Maserati, han presentat un Model S de color blanc encarregat per un client que volia transformar el seu Model S i convertir-lo en un cotxe del tot exclusiu, únic a tot el món.

Els especialistes d’Ares Design han modificat les portes posteriors del Model S per fer-les desaparèixer, han allargat les davanteres per fer-les més llargues i eliminat també el pilar B o muntant central per encabir-hi el sostre de lona.

Tesla Model S Ares Design

Aquesta modificació ha obligat els italians a haver de substituir els seients posteriors per adequar-los a les noves mides de l’habitacle. I han aprofitat per entapissar els interiors amb cuir blanc d’alta qualitat amb diversos detalls de fil taronja i motllures negres de fibra de carboni per generar una estètica realment exclusiva.

Seients Tesla Model S Ares Design

Les modificacions també inclouen unes noves llandes específiques i un treball aerodinàmic molt estudiat per millorar la resistència del cotxe a l’aire que generen un resultat espectacular que recorda força els Rolls-Royce Dawn descapotables.

Tesla Model S Ares Design

Ares Design no ha volgut fer públic el preu final de la factura que ha hagut de pagar el seu exclusiu client, així com tampoc la seva nacionalitat, però de ben segur que han deixat bocabadats els seguidors de la marca i bona part de la crítica especialitzada, ja que el resultat final millora l’estètica clàssica del Model S sense arribar a caure en el barroquisme o en l'estètica tunejada.

stats