Saló de Tòquio
Motor 26/10/2017

Mitsubishi e-Evolution, aposta pel SUV elèctric i connectat

Els dels tres diamants aposta per un totcamí elèctric i en forma cupè com aposta de futur de la marca

Ferran Vital
2 min
Mitsubishi e-Evolution, aposta pel SUV elèctric i connectat

Mitsubishi vol tornar a convertir-se en un dels referents de la indústria automobilística nipona amb el flamant e-Evolution, un prototip que avança el llenguatge estètic i els sistemes mecànics de la marca de cara als propers anys.

La tracció integral a les quatre rodes ha estat una de les senyals d’identitat de la marca durant els darrers anys, i malgrat apostar per un sistema de propulsió de zero emissions (amb 3 motors elèctrics), Mitsubishi s’actualitza per mantenir la tracció integral com un dels símbols d’identitat de la marca.

e-Evolution

Un dels tres motors elèctrics impulsa a les rodes davanteres, mentre que els altres dos motors envien tot el seu parell a les rodes posteriors (un motor sobre cada roda) mitjançant un diferencial electrònic que reparteix la potència en funció de les necessitats de tracció del cotxe en cada circumstància o condició de circulació.

El disseny de l’habitacle i els interiors del cotxe és tan espectacular i trencador com la resta del cotxe, apostant per una configuració molt futurista i trencadora presidida per un volant estirat i una gran pantalla central combinada amb dues pantalles auxiliars al quadre d’instruments.

Interior e-Evolution

L’aposta tecnològica del prototip de Mitsubishi, imprescindible en un saló com el de Tòquio, es concreta amb el sistema d’intel·ligència artificial A1 System, que avalua i assessora el conductor per millorar la seva tècnica de conducció i que es podrà comunicar amb els ocupants del vehicle mitjançant ordres de veu.

stats