Novetats
Motor Novetats 03/04/2020

McLaren Elva M6A: exclusivitat ‘vintage’

La marca britànica presenta la versió més especial del seu exclusiu 'roadster' d’estil retro de 815 CV i edició limitada

Ara Motor
2 min
McLaren Elva M6A: exclusivitat ‘vintage’

Ara fa poc més d’un any us vam presentar el nou McLaren Elva, l'últim roadster o biplaça descapotable esportiu de la marca britànica. Aquest és un cotxe realment bonic i exclusiu, ja que els de Woking només en fabricaran 399 unitats a un preu unitari base de més d’1,6 milions d’euros, que arribarà als dos milions després de sumar-hi els impostos pertinents.

Aquest nou model de McLaren estava inspirat en els esportius descapotables d’estil italià (barchetta) que el fundador de la companyia, el noezelandès Bruce McLaren, va dissenyar als anys 60.

McLaren Elva M6A, un exercici de disseny

El nou Elva M6A és una edició exclusiva del roadster britànic, preparat pel departament d’operacions espcials MSO de la marca de Woking. Aquest vol ser un homenatge al cotxe de Bruce McLaren que va guanyar la carrera Can-Am de l’any 1967. Fins i tot utilitza el mateix to de pintura taronja.

McLaren Elva M6A

El McLaren Elva M6A fins i tot llueix el mateix número 4 que el model original, però manté el mateix motor V8 de 815 CV i 800 Nm de parell associat a un canvi automàtic de doble embragatge que el model del qual deriva.

Detall interior

Aquesta edició especial (el preu de la qual superarà de llarg els 1,67 milions d’euros dels models estàndard) també manté el mateix disseny d’interiors, elaborats amb plàstics tous i ús massiu de la fibra de carboni de la versió de la qual deriva. En definitiva –i malgrat que McLaren digui el contrari– aquest Elva M6A no és més que una preparació estètica que vol rendir tribut a un model històric de la marca britànica, no és cap gran evolució mecànica ni tecnològica.

stats