Saló de Tòquio
Motor Novetats 25/10/2017

Mazda Vision Cupè, art sobre rodes

Els d’Hiroshima presenten l’esborrany de la seva futura berlina, possible successora de l’actual Mazda 6

Ara Motor
1 min
Mazda Vision Cupè, art sobre rodes

Els cupès de 4 portes mai passaran de moda. Mazda presenta el Vision Cupè, prototip del nou buc insígnia de la marca, que porta el disseny KODO (filosofia que vol mostrar l’ànima de les coses) a un nivell de sublimació que col·loca la marca japonesa a l’altura dels principals fabricants del planeta.

Detall frontal Mazda Vision Cupè

El disseny de la creació de Mazda es caracteritza per un maridatge fantàstic de les proporcions clàssiques dels Gran Turisme convencionals amb diversos elements de disseny que denoten l’ADN de la marca, com ara els grups òptics davanters allargats, molt similars als del CX-5, o una part posterior que recorda alguns dels millors dissenys de Pininfarina o Bertone.

Mazda Vision Cupè

Els interiors del prototip de Mazda també mantenen el nivell i l’elegància del cotxe amb unes línies senzilles, definides i pulcres, que combinen minimalisme i ergonomia a parts iguals i utilitzen materials nobles com ara els plàstics tous, la pell girada, el cuir o la fusta, entre d'altres.

Detall interiors

Tot i ser un prototip, el Vision Cupè de Mazda sí que avança moltes de les solucions de disseny de la marca de cara als pròxims anys i esdevé un autèntic esborrany del pròxim Mazda 6, un cotxe que haurà de renovar-se totalment d'aquí 2 o 3 anys.

stats