Novetats
Motor Novetats 15/09/2021

Mazda actualitza el totcamí CX-5

El SUV estrella dels d’Hiroshima estrena nous sistemes de conducció autònoma i nous detalls estètics que el fan encara més atractiu

2 min
Mazda CX-5 2022 Signature

El CX-5 és un dels vehicles més venuts de la història de Mazda, cosa que explica la importància del model dins de la marca japonesa. Els d’Hiroshima han presentat ara l’actualització estètica i tecnològica del totcamí compacte, que passa per una actualització estètica, mecànica i tecnològica.

En primer lloc el renovat CX-5 estrena nous fars posteriors amb tecnologia led, nous grups òptics davanters més estilitzats i una nova calandra més afilada, així com un nou acabat o nivell d’equipament anomenat Newground que aporta una dosi extra de personalitat aventurera al cotxe, gràcies a la introducció de nous protectors de baixos, llandes i retrovisors de color negre i para-xocs específic. Un altre nou acabat o nivell d’equipament, anomenat Homura, cerca l’esportivitat del vehicle amb una calandra enfosquida i diversos detalls de color vermell. Per últim Mazda ofereix un darrer nou nivell d’equipament anomenat Signature que esdevé el topall de la gamma, posicionant-se per sobre del nivell Zenith i que inclou pràcticament tots els extres imaginables i possibles, i que confereix una gran sensació de qualitat i refinament al model.

Mazda CX-5 2022 Homura

L’altre gran novetat del CX-5 és una renovació tecnològica que inclou sensors, càmeres i radars que Mazda anomena i-Activsense i que permet assolir un nivell de conducció autònoma de nivell 2 sobre 5. Els japonesos també han millorat altres elements clau del model com ara la posada a punt de la suspensió -ara el cotxe és encara més precís i efectiu, segons la marca- i un nou selector de modes de conducció Mi-Drive que inclou un nou mode Off-Road de sèrie amb les versions de tracció integral o AWD que en millora el rendiment sobre terra, sorra o neu.

I és que el Mazda CX-5 manté versions de tracció davantera o tracció integral i una oferta mecànica que inclou dos motors dièsel de 150 o 184 CV i dos de gasolina Skyactiv-G de 165 o 194 CV amb desconnexió de cilindres, i que es poden associar a un canvi manual de sis relacions o un automàtic també amb sis velocitats.

Mazda CX-5 2022 Newground

Finalment el nou CX-5 es posarà a la venda al nostre mercat el mes de gener i tindrà un preu base de 30.900 euros per les versions d’accés amb motor gasolina de 165 CV, tracció davantera i canvi manual amb l’acabat o nivell d’equipament Origin, que inclou llandes de 19 polzades, càmera posterior, fars led i pantalla central de 10,25 polzades.

stats