Esportius
Motor  /  Novetats 13/07/2020

El nou esportiu de Maserati tindrà un motor V6 inspirat en la Fórmula 1

El nou Maserati MC20 estrenarà una mecànica híbrida d'alt rendiment que progressivament s'anirà estenent a tota la gamma de la marca del trident

Ara Motor
1 min
El nou esportiu de Maserati tindrà un motor V6 heretat de la Fórmula 1

A Mòdena estan d'enhorabona amb el Maserati MC20, el nou superesportiu de la marca del trident, que havia de presentar aquesta primavera passada però que la pandèmia del coronavirus ha obligat a posposar fins després de l'estiu.

Finalment ja s'ha confirmat que aquest nou esportiu italià utilitzarà un motor de sis cilindres en V (o V6, si ho preferiu) amb doble turbo que oferirà una potència final d'uns 550 o 600 CV, gestionats per una caixa de canvis automàtica de vuit relacions i doble embragatge enviats directament sobre l'eix posterior.

Maserati MC20

El motor que estrenarà el nou Maserati MC20 tindrà 3 litres de cilindrada i la idea dels italians és que més endavant es faci servir en els nous GranTurismo, GranCabrio, Ghibli i sobretot del Levante, el SUV de la marca que ja s'ha convertit en el pal de paller de les vendes dels italians.

Aquesta mecànica i caixa de canvis està inspirada directament en les experiències mecàniques i tecnològiques dels monoplaces de Fórmula 1 de les escuderies Ferrari i Alfa Romeo, degudament adaptades a les necessitats i exigències d'un cotxe de carrer.

A banda d'aquesta mecànica de gasolina, el nou Maserati MC20 també disposarà d'una variant totalment elèctrica i possiblement una d'híbrida endollable o plug-in, que sempre utilitzaran la mateixa carrosseria lleugera que farà servir sobretot materials com l'alumini o la fibra de carboni.

stats