Saló de Ginebra
Motor Novetats 07/02/2019

Maserati Levante Vulcano: el trident entra en erupció

La marca de Bolonya prepara una edició esportiva i exclusiva del seu SUV de luxe

Ara Motor
2 min
Maserati Levante Vulcano: el trident entra en erupció

El Levante Vulcano és una edició limitada de 150 unitats específica per al mercat europeu i asiàtic, que es caracteritza per diverses novetats estètiques –amb un color gris– i sempre associat a un motor gasolina turbo de sis cilindres en V (V6) amb dues potències de 350 i 430 CV respectivament desenvolupat i fabricat a les instal·lacions de Ferrari a Maranello.

Levante Vulcano

Estèticament el Levante Vulcano destaca pels acabats cromats en negre brillant, les cues d’escapament de color negre, i fins i tot llums i vidres enfosquits que contrasten amb el color gris de la carrosseria. A més a més, el Levante Vulcano disposa d’unes llandes específiques de 21 polzades que contrasten amb les pinces de fre de color vermell.

Detall llandes i pinça de fre del Levante Vulcano

Els interiors mantenen un nivell de qualitat i excel·lència superlatius, i destaca l’ús de materials com l’alumini, la fibra de carboni o els teixits de primera qualitat. Els seients, per exemple, són de cuir natural i teixits a mà, i tenen ajustaments electrònics, calefacció i sistema de refrigeració.

Interiors Levante Vulcano

Els clients podran triar entre entapissats de color negre o de color vermell, i les 150 unitats disposen d’un generós equipament de sèrie que inclou diverses inscripcions commemoratives, equip de so d’alta qualitat signat per Bowers&Wilkins, grups òptics Matrix-Led i tot l’arsenal de seguretat del totcamí de Maserati.

Els preus del Levante Vulcano són sensiblement més cars que els models estàndard: la versió bàsica de 350 CV té un preu de 136.000 euros, mentre que la versió de 430 CV arriba als 146.300 euros.

stats