Novetats
Motor Novetats 08/08/2018

Lexus LC 500 Yellow Edition, el groc està de moda

Lexus presenta una edició exclusiva del seu cupè estrella

Ara Motor
2 min
Lexus LC 500 Yellow Edition, el groc està de moda

Lexus comença a comercialitzar una sèrie limitada i exclusiva del seu cupè estrella LC 500, anomenada Yellow Edition i que vol emfatitzar les línies elegants i esportives d’aquest cupè japonès. Com el seu nom indica, aquesta edició exclusiva incorpora un nou color anomenat 'groc Nàpols' i diversos detalls estètics i insercions en aquest color a la carrosseria i els interiors del cupè estrella de la marca.

Interior LC500 Yellow Edition

Aquesta edició inclou de sèrie diversos detalls, com ara els entapissats de pel girada o Alcantara, llandes de 21 polzades, alerons retràctils de fibra de carboni, seients amb regulacions electròniques i un reajustament del xassís, bastidor i suspensions per fer més dinàmic i esportiu aquest LC 500 gràcies al sistema Dynamic Handling de Lexus, que també inclou un diferencial mecànic de tipus Torsen que promet emocions fortes jugant amb l’eix posterior en trams revirats.

Aquesta edició el fa més esportiu

Mecànicament Lexus manté el motor de gasolina de vuit cilindres en V (V8) de 477 CV associat a un canvi automàtic de deu relacions, però incorpora una versió híbrida ecològica amb ‘només’ 359 CV de potència.

Detall seients

Lexus presentarà oficialment aquest LC 500 Yellow Edition al Saló de París del mes d’octubre vinent, a un preu que superarà de llarg els 150.000 euros que costa la variant més potent d’aquest cupè actualment al catàleg de la marca japonesa.

stats