Novetats escúters
Motor Novetats 31/03/2021

Kymco millora el seu escúter People S 125

La nova generació de la Kymco People S 125 s’actualitza amb millores importants en seguretat i eficiència, i amb un nou color

1 min
People 125

Els taiwanesos de Kymco s’hi ha posat de valent a l’hora de millorar el seu popular escúter People S 125, un dels models de més èxits dels asiàtics a Europa. De fet la seguretat del model es millora notablement gràcies a la instal·lació d’un nou far davanter de tipus led que duplica la intensitat de llum del model precedent. A nivell de motor cal destacar que Kymco hi ha treballat per homologar el propulsor amb la normativa Euro5 gràcies a una important reducció de les emissions i del consum de benzina.

Detalls nova People 125
Detalls nova People 125

Estèticament el model amplia la seva oferta amb l’arribada del nou color blanc brillant, que se suma al ja coneguts marró i gris. El seu preu arrancarà en els 3.099€ amb un any d’assegurança inclosa. I si volem una mica més de protecció, per 152€ podrem instal·lar uns pràctics paramans i parabrises per protegir-nos del fred i del vent.

Nova Agility Carry

Addicionalment a la presentació del nou People S 125, la marca també ha presentat l’Agility Carry 125, un escúter pensat per els missatgers o repartidors en entorns urbans. El seu preu de sortida serà de 2.099€ i gràcies al seu espai de càrrega, podrem portar i transportar paquets i objectes de fins a 25 quilos, repartits en 20 quilos al darrera i 5 quilos més al davant.

 

stats