Saló de Ginebra
Motor 01/02/2018

El Kona elèctric tindrà 204 CV i 390 quilòmetres d’autonomia

Hyundai presentarà la variant elèctrica del seu SUV urbà a Ginebra

Ferran Vital
1 min
El Kona té un disseny únic

Ha estat una de les revelacions de l’any. El nou Hyundai Kona ens va captivar i conquerir quan el vam provar ara fa unes setmanes. La amrca coreana aprofitarà el Saló de Ginebra que comença el pròxim mes de març per presentar oficalment la versió totalment elèctrica, que variarà una mica de la versió amb motor tèrmic que hem pogut conèixer.

El Kona elèctric serà 15 mil·límetres més llarg i 5 mil·límetres més alt que el model amb motor tèrmic, amb l’objectiu de millorar el seu coeficient aerodinàmic i encabir les bateries del totcamí.

Els clients podran escollir entre dues bateries amb autonomies diferents. La variant d’accés tindrà una bateria de 39’2 kWh i una autonomia de 240 quilòmetres, mentre que la versió superior utilitzarà bateries de 64 kWh i arribarà als 390 quilòmetres. Això sí, tots dos models utilitzaran el mateix motor elèctric de 150 kW (uns 204 CV) que entregaran la potència a les rodes davanteres (no hi haurà versions de tracció integral).

Els preus de les versions elèctriques també seran substancialment superiors a les de les mecàniques convencionals, arribant fins als 32.000 i els 34.000 euros respectivament, i Hyundai planeja la seva arribada a finals d’aquest 2018 o inicis del 2019.

stats