Saló de Ginebra
Motor Novetats 24/01/2018

Kia Rio GT-Line, el petit coreà es posa seriós

Kia presentarà la variant GT-Line del Rio durant el pròxim Saló de Ginebra

Ara Motor
2 min
Kia Rio GT-Line, el petit coreà es posa seriós

El Kia Rio va ser un dels models nous amb més èxit de l’any passat. Vam tenir la sort de provar-lo durant la presentació internacional de Lisboa i en una prova exclusiva d’una setmana, on el petit coreà ens va mostrar les seves millors cartes.

Kia Rio GT-Line

La marca coreana va una mica més enllà amb l’aparició de la variant GT-Line, que anirà associada al motor 1.0 T-GDi gasolina de 3 cilindres que ofereix 120 CV de potència, maridat amb un canvi manual de 6 velocitats. A finals d’any les versions GT-Line també es podran associar al motor atmosfèric de gasolina 1.2 de quatre cilindres i a la caixa de canvis automàtica de 7 velocitats del grup Hyundai-Kia.

Una estètica desenfadada

Les variants GT-Line es diferencien de la resta de la gamma gràcies als acabats cromats de la calandra central, la doble sortida del tub d’escapament, un nou espòiler davanter, els marcs cromats de les finestres, les exclusives llandes de 17 polzades i els grups òptics LED davanters que Kia ha batejat com a 'glaçons de gel', ja utilitzades en els Cee’d GT i pro_cee’d GT.

Interior Kia Rio GT-Line

Els interiors també reben un entapissat exclusiu de cuir sinètic de color negre amb fil de color gris, noves manetes platejades per obrir les portes, la palnaca de canvi i diversos detalls del quadre de comandaments amb acabats que imiten la fibra de carboni i un nou volant que presideix l’habitacle, de tall més esportiu i juvenil que les versions tradicionals.

stats