Novetats
Motor  /  Novetats 15/06/2017

Jaguar XF Sportbrake: britànic, familiar i amb classe

Els de Coventry presenten la variant familiar de la seva berlina per omplir un forat en la seva gamma de producte

Ara Motor
2 min
Jaguar XF Sportbrake, un britànic familiar amb classe

El segment de les berlines amb carrosseries de tall familiar és cada cop més popular al Vell Continent. Conscients de la creixent demanda d’aquesta mena de vehicles, Jaguar ha elaborat una variant anomenada Sportbrake de la seva berlina XF, ja a la venda al nostre mercat.

Dinàmic i elegant

Estèticament aquesta variant de tall familiar no varia massa del model sedan del qual deriva, més enllà d’actualitzar els grups òptics davanters -ara amb tecnologia LED de sèrie- i proposar uns nous grups òptics posteriors que recorden als del F-Pace, el SUV de la marca anglesa.

Vista posterior XF Sportbrake

El gran argument d’aquesta variant Sportbrake és el seu generós maleter, que arriba als 565 litres de capacitat (1.700 en cas de reclinar els seients posteriors) i que es pot obrir mitjançant el control remot sense clau gràcies a la polsera “Activity Key” que permet també controlar remotament la climatització del vehicle, tancar-lo o fins i tot controlar els nivells restants de carburant.

Maleter XF Sportbrake

Pel que fa a les mecàniques, Jaguar segueix oferint el motor 2.0 dièsel de quatre cilindres amb potències de 163, 180 i 240 CV i el motor 3.0 V6 dièsel de 300 CV. Pel que fa a mecàniques gasolina, Jaguar tan sols ofereix un motor 2.0 de quatre cilindres que ofereix 250 CV de potència.

Tots els XF Sportbrake utilitzen la plataforma de tracció posterior (propulsió) tot i que les versions més potents disposen de variants amb tracció integral, associades a caixes de canvis automatitzades ZF de vuit velocitats.

Jaguar XF Sportbrake

Pel que fa als preus, el XF Sportbrake té un preu base de 45.600 € pel model dièsel de 163 CV i la forquilla de preus arriba fins els 81.600 € que costa la versió amb tracció integral i motor V6 dièsel de 300 CV.

stats