Prototip elèctric
Motor  /  Novetats 07/09/2017

Jaguar presenta "el cotxe elèctric més bonic del món"

El Jaguar E-Type Concept Zero és la mostra del que els britànics volen desenvolupar per a la mobilitat sostenible

Ara Motor
1 min
Jaguar presenta "el cotxe elèctric més bonic del món"

“El Jaguar E-Type és un dels cotxes més bonics de la història”. Aquesta afirmació, que podríem signar nosaltres sense problemes, va ser pronunciada per Enzo Ferrari, el pare de la meravellosa escuderia del Cavallino que ha fet somniar generacions d’entusiastes.

I segurament Ferrari tenia raó. El disseny de l’E-Type és espectacular i ens enamora encara avui, en ple segle XXI. Per això Jaguar vol aprofitar el llegat del seu model mític i reconvertir-lo en un cotxe elèctric del segle XXI.

Probablement l'elèctric més bonic mai fabricat

El Jaguar E-Type Concept Zero utilitza la carrosseria d’un E-Type 'roadster' sèrie 1.5 de l’any 1968 restaurat per muntar-hi un propulsor elèctric i les bateries de liti corresponents: motor i bateries s’han fet a mida d’aquest model, que supera el 275 quilòmetres d’autonomia.

El propulsor ha estat fet a mida

El propulsor d’aquest prototip té una potència de 220 kW, equivalents a uns 295 CV, que li permeten accelerar de 0 a 100 en només 5,5 segons i millorar encara més les qualitats dinàmiques de l’E-Type original.

Malauradament aquest E-Type Concept Zero mai es fabricarà en sèrie, i el propòsit d'aquest "concept car" és demostrar la capacitat de Jaguar de cara al 'tech fest' de la marca que comença avui a Londres.

stats