Vídeo
Motor  /  Novetats 22/11/2019

Els vidres 'indestructibles' de Tesla i el ridícul de Musk

Les xarxes socials s’encenen amb el vídeo en què es trenquen els vidres, en teoria irrompibles, del nou Cybertruck... i amb la cara de circumstàncies d’Elon Musk

Ara Motor
1 min
Els vidres “indestructibles” de Tesla i el ridícul de Musk [Vídeo]

Ha sigut una de les notes còmiques de la jornada, i probablement una de les pífies més grans de la història de Tesla i el seu excèntric fundador i president, Elon Musk. Durant la presentació del nou Cybertruck –la primera camioneta elèctrica futurista de la marca– aquesta nit a Los Angeles, tot el món ha pogut veure en directe com feien llufa els nous vidres Tesla Armor Grass, uns vidres que presumeixen de ser molt més resistents i que poden suportar fins i tot impactes com una bala o una pedra de grans dimensions.

En un moment de la presentació l’empresari sud-africà demana al seu dissenyador Franz von Holzhausen que tiri una bola metàl·lica contra el vidre de la porta davantera del Cybertruck, amb l’objectiu de demostrar-ne la fortalesa. Malauradament el vidre no ha suportat la força del cop i s’ha esquinçat, davant la incredulitat de l’auditori. En el segon intent també s’ha trencat el vidre posterior, cosa que ha deixat absolutament fora de joc Musk i el seu col·laborador.

stats