SUV
Motor 21/03/2019

Hyundai Tucson N Line, un coreà musculat

Hyundai presenta la versió més esportiva del seu SUV estrella

Ara Motor
2 min
Hyundai Tucson N Line, un coreà musculat

Hyundai ha presentat el Tucson N Line, la versió estèticament més cridanera del totcamí compacte coreà, que no arriba a ser un model de la divisió esportiva N però que sí que vol recollir l’essència de disseny d’aquest departament.

Hyundai Tucson N Line

Aquest model vol emfasitzar el disseny esportiu i juvenil del Tucson amb un nou para-xocs, nous espòilers davanters, fars led, detalls cromats o de color negre piano per a la carrosseria i els retrovisors i llandes exclusives de 19 polzades.

Detall llandes Hyundai Tucson N Line

Pel que fa als interiors, aquesta versió N tindrà entapissats de color negre amb detalls de fil vermell, pedals d’alumini i un sistema d’àudio de nou altaveus firmat per Krell. Opcionalment també pot disposar d’un sostre solar panoràmic que genera més sensació d’amplitud a l’habitacle.

Interiors Hyundai Tucson N Line

Més enllà de les novetats estètiques el Tucson N-Line presenta també algunes millores en la posada a punt del cotxe, amb una direcció més precisa i uns nous amortidors més durs que milloren l’experiència de conducció del vehicle.

Hyundai Tucson N Line

El Tucson N Line utilitzarà un motor dièsel 2.0 CRDi de 182 CV, un gasolina 1.6 T-GDi de 177 CV i una variant microhíbrida associada a un sistema elèctric de 48 V. Totes les opcions mecàniques es podran associar a un canvi manual de sis marxes o automàtic de set relacions i doble embragatge, i a una plataforma de tracció davantera 4x2 o de tracció integral 4x4.

Hyundai Tucson N Line

El Tucson N Line arribarà al nostre mercat durant el mes de maig, a un preu final encara per determinar, però en les versions més accessibles oscil·larà entre els 28.000 i els 30.000 euros.

stats