SUV híbrid
Motor  /  Novetats 07/06/2019

Hyundai Kona Hybrid: un SUV ecològic amb ADN urbà

Hyundai presenta la versió híbrida del Kona, el principal SUV urbà coreà

Ara Motor
2 min
Hyundai Kona Hybrid: un SUV ecològic amb ADN urbà

Ara fa un temps vam poder provar el nou Hyundai Kona, un ‘crossover’ polivalent de tall urbà que ens va sorprendre per la seva agilitat i la potència del seu motor de gasolina de 177 CV. De fet, des d’aleshores Hyundai ha utilitzat mecàniques dièsel o gasolina per impulsar el seu totcamí, i no ha sigut fins ara que els coreans han presentat la primera versió híbrida amb etiqueta ECO aprofitant la mecànica del Kia Niro, un altre model que també hem pogut provar.

El nou Hyundai Kona Hybrid té en el punt de mira el Toyota C-HR, un cotxe totalment híbrid que ja s’ha fet un lloc destacat al mercat, però a diferència del model japonès, el coreà podria incorporar també variants endollables o ‘plug-in’ aprofitant la base mecànica i tecnològica de l’Ioniq.

El Kona Hybrid no es diferencia gens dels models amb motor de combustió

Mecànicament aquest Kona Hybrid marida un motor de gasolina atmosfèric 1.6 de 105 CV amb un petit motor elèctric que afegeix 43 CV addicionals per oferir una potència total combinada de 141 CV i 265 Nm de parell gestionats per una caixa de canvis de doble embragatge de sis relacions.

Detall Kona Hybrid

Tot i la seva potència i el fet de recórrer al motor de combustió, aquest Kona Hybrid homologa un consum de carburant de 3,9 litres amb unes llandes específiques de 16 polzades enfocades al baix consum i unes emissions de 90 grams de CO2 per quilòmetre sense renunciar a les prestacions pures, ja que el Kona Hybrid podrà arribar a una velocitat punta de 160 km/h.

stats