Saló de París
Motor Novetats 04/10/2018

Honda CR-V Hybrid, èxit assegurat

La marca japonesa presenta la variant híbrida del seu popular SUV al Saló de París

Ara Motor
1 min
Honda CR-V Hybrid, èxit assegurat

El CR-V és un dels models d'Honda amb més èxit al Vell Continent, i ara els japonesos volen consolidar la seva presència al mercat amb una nova versió híbrida del seu popular totcamí. El nou CR-V Hybrid arribarà al nostre mercat al llarg del 2019 i combinarà un motor gasolina 2.0 i-VTEC amb un petit propulsor elèctric per oferir una potència total combinada de 184 CV que promet un consum de només 5,4 litres i unes emissions de CO2 de 120 g/km.

Aquest model disposarà de variants de tracció integral o tracció davantera, sempre associat a un canvi de tipus CVT i amb tres modes de conducció anomenats EV Drive, Hybrid Drive i Engine Drive.

El mode EV Drive utilitza només la mecànica elèctrica, sense emissions contaminants, ideal per a entorns urbans. En canvi, el mode Hybrid Drive combina els dos motors i pot carregar les bateries gràcies a la potència del motor de gasolina, mentre que el mode Engine Drive fa que només treballi el motor de combustió.

Honda encara no ha publicat els preus definitius del nou CR-V Hybrid, tot i que probablement no seran gaire diferents dels del Toyota RAV4 amb mecànica híbrida, i que se situen entre els 35.000 i els 40.000 euros.

stats