Nou SUV
Motor Novetats 21/04/2017

Grandland X, la darrera carta d’Opel

Els de Rüsselsheim presenten el darrer model desenvolupat abans de la seva absorció per part del grup PSA

Ara Motor
1 min
Grandland X, la darrera carta d’Opel

Opel aposta fort pel segment dels SUV compactes (també anomenat SUV-C) amb l’aparició del nou Grandland X, el tercer totcamí dels de Rüsselsheim que completa l’oferta dels Mokka X i Crossland X, posicionats estratègicament immediatament per sota del nou SUV d’Opel.

El Grandland X arribarà als 4’48 metres de llarg i 1’64 d’alt, i promet una habitabilitat prou bona, com demostren els 514 litres de capacitat del seu maleter. Ara bé, el Grandland X només ofereix la possibilitat d’associar-se amb una plataforma de tracció davantera -Opel descarta qualsevol sistema de tracció integral pel seu nou model-, cosa que denota la vocació urbana del nou totcamí d’Opel.

Grandland X

Estèticament el nou Grandland X respon a un plantejament racional, amb nervadures marcades, proteccions als passos de roda i grups òptics i calandra que segueixen el llenguatge estètic d’Opel inciat amb els Mokka X i Crossland X.

El nou Grandland X disposarà també d’una important càrrega tecnològica, gràcies al sistema IntelliLink amb pantalla tàctil de sèrie , punt recàrrega de mòbils sense fils, càmera de visió zenital WiFi o volant amb calefacció, entre altres.

Interiors Grandland X

Tot i que Opel encara no ha fet públics els preus ni l’oferta de motors (es descarta una versió híbrida o elèctrica), el Grandland X ja té data d’arribada al nostre mercat, a la tardor d’aquest 2017.

stats