Saló de Nova York
Motor Novetats 03/04/2018

Genesis Essentia Concept, el cupè del futur

La marca coreana presenta un gran turisme tecnològic i de gran luxe

Ara Motor
1 min
Genesis Essentia Concept, el cupè del futur

Genesis és la divisió de luxe del grup coreà Kia-Hyundai, destinada a competir amb els millors fabricants del planeta. Ara ens ha tornat a deixar bocabadats amb el prototip Genesis Essentia Concept que la marca ha presentat al Saló de Nova York.

Genesis Essentia Concept

El Genesis Essentia Concept és un cupè elegant i esportiu de dues portes amb un sistema de propulsió totalment elèctric que li permetria accelerar de 0 a 100 en poc més de 3 segons. Però més enllà de les seves prestacions esportives Genesis ha volgut donar un cop de puny sobre la taula amb un disseny realment espectacular, que poc té a envejar als millors dissenys italians del segle passat: capó allargat, caiguda cupè arrodonida sobre el maleter, calandra prominent, carrosseria sense nervadures marcades i un llarg etcètera de reminiscències clàssiques.

A més, aquest Genesis Essentia Concept utilitza les darreres tecnologies, com ara uns grups òptics davanters amb llums làser, suspensió de carreres amb altura adaptativa electrònica o un xassís de fibra de carboni.

Interior Genesis Essentia

Els interiors també mantenen un toc minimalista i elegant, i disposa de tecnologies sorprenents com el sensor de petjada digital que reconeix el propietari del cotxe, un quadre d’instruments totalment digital i fins i tot un sistema operatiu que permet relacionar el cotxe amb altres elements domèstics, com la rentadora o la calefacció, o efectuar pagaments digitals sense haver de recórrer a l’efectiu o la targeta.

stats