Moto trial
Motor Novetats 18/03/2021

GasGas TXT Racing i TXT GP, dues motos de trial per menjar-se el món

Els de Salt presenten les seves dues noves motos de trial amb novetats mecàniques i la posada a punt de les suspensions i del xassís

1 min
GasGas TXT GP

La marca catalana GasGas ha presentat a nivell mundial els seus dos nous models de trial, anomenats TXT Racing i TXT GP, amb els quals espera convertir-se en un dels nous referents dinàmics i mecànics d’aquesta especialitat.

Aquests dos models estrenen nous motors Euro5 de dos temps i cilindrades de 125, 250, 280 i 300 cc, gràcies als quals prometen una potent entrega de potència i parell, per tal de superar fàcilment els obstacles més tècnics del món del trial, una disciplina molt arrelada a Catalunya.

GasGas TXT GP
GasGas TXT GP
GasGas TXT GP

La seva treballada suspensió, així com el seu xassís lleuger, també seran de gran ajuda per millorar el seu comportament dinàmic i la seva agilitat. Amb tot, si volem un model més de competició o orientat a millorar el rendiment, sempre podrem optar per la versió TXT GP, que, més enllà d’una estètica més racing, també equipa components de primer nivell que eleven clarament les seves prestacions.

Recordem que GasGas va guanyar l’any passat el campionat FIM Trial-E World de motos de trial elèctriques amb el pilot Albert Cabestany, i que també va guanyar la seva primera cursa al campionat FIM MXGP, amb la qual cosa va completar un any molt bo per als de Salt.

stats