Nou Seat Arona
Motor Novetats 05/05/2017

Filtrades les fotos del nou Seat Arona

S'han filtrat les fotos del nou Arona, el SUV de Seat basat en la plataforma de l'Ibiza

Ferran Vital
1 min
Filtrades les fotos del nou Seat Arona

Havia de ser la gran novetat de Seat aquesta primavera. L'Arona, el petit SUV de Seat derivat de la plataforma de l'Ibiza -amb el qual hade compartir xassís i elements mecànics- ha estat filtrat a la xarxa de la mà dels nois de MQB-Coding a Facebook.

Seat Arona

Segons sembla, la filtració prové d'un dels proveïdors de Seat, i la imatge del cotxe és la que utilitzarà el petit totcamí català per projectar-la a la pantalla tàctil del vehicle. Seat tenia previst presentar el model durant el Saló de Frankfurt, però aquestes filtracions podrien provocar que la marca ensenyi alguna cosa durant l'Automobile Barcelona de la setmana vinent.

Pel que podem veure a les fotos, l'Arona manté l'essència del disseny del nou Ibiza, incorporant un sostre d'un altre color a la resta de la carrosseria, llums antiboira davanters arrodonits i un pilar C (que va del sostre al maleter) sorprenentment gros.

Pel que fa a l'oferta mecànica, molt probablement Seat utilitzi els mateixos motors 1.0 TSI (benzina) i 1.6 TDI (dièsel) que ja utilitza el nou Ibiza, i encara està per veure si equiparà opcionalment el sistema de tracció integral 4Drive (que l'Ibiza no utilitza).

stats