Novetats
Motor  /  Novetats 18/02/2018

Filtrades les primeres fotos del nou Peugeot 508

Una pàgina dedicada als seguidors de la marca francesa publica les primeres imatges d'aquest nou model

Ara Motor
2 min
Filtrades les primeres fotos del nou Peugeot 508

La pàgina web Peugeot Héritage ha publicat les primeres fotos del nou Peugeot 508, que hauria de veure la llum durant aquest 2018, ja que la seva arribada al mercat està prevista per a finals d'any.

Les dues primeres fotos filtrades ens permeten veure la part posterior del cotxe, on predominen els grups òptics amb forma d'urpa de lleó, el símbol de Peugeot. A més, en una de les dues fotografies s'hi veu que les portes no utilitzen marc superior i lateral per agafar les finestres, un detall propi de les marques 'premium' del mercat.

Nou 508

Les fotos també han permès veure que el model de producció té molts punts de semblança amb l'Instinct, el prototip que Peugeot va mostrar l'any passat. Amb tot, encara és aviat per saber si el nou 508 serà una còpia fidedigna de l'espectacular prototip francès, o si com acostuma a passar en aquests caos, el model definitiu serà menys atrevit –descafeïnat, si es vol– que el prototip conceptual.

Prototip Instinct

Segons apunten les primeres informacions, el nou 508 disposarà d'un interior encara més tecnològic i digital, una evolució de l'actual i-Cockpit que vam poder provar amb el 5008 ara fa uns mesos. L'altra gran novetat del nou 508 serà mecànica, ja que hi ha una versió híbrida que acompanyarà els motors dièsel i gasolina ja presents a la gamma.

stats