Novetats
Motor  /  Novetats 12/10/2019

Així és el nou Golf

Volkswagen mostra les primeres imatges del nou Golf, que presentarà oficialment el 24 d’octubre

Ara Motor
2 min
Aquestes són les primeres fotos oficials del nou Golf

La vuitena generació del Golf està a punt de ser presentada oficialment. Per obrir boca el departament de comunicació de Volkswagen ha publicat les primeres fotos oficials del Golf MkVIII, com s’anomena en clau interna.

La idea és que el nou Golf arribi al mercat coincidint amb la campanya nadalenca i que les primeres unitats comencin a circular pels carrers i carreteres del nostre país el mes de desembre o a inicis de l’any vinent.

Un Golf de nova generació totalment camuflat

El nou Golf no suposa cap gran canvi radical en la fisonomia del llegendari compacte alemany, ja que els de Wolfsburg fan seva la màxima de no canviar allò que funciona. Les primeres imatges ens permeten intuir que els seus fars davanters seran més estilitzats i més esportius, un espòiler davanter més marcat que li aporta un aire una mica més agressiu i unes nervadures laterals i sobre el capó marcades que li aporten una dosi extra de múscul i potència visual.

Els de la Baixa Saxònia fa 45 anys que dominen el mercat amb mà de ferro gràcies al Golf, i volen que aquesta vuitena generació segueixi esdevenint el model i la referència del segment pels clients, competència i premsa especialitzada.

On la vuitena generació del Golf vol fer una passa de gent i trencar amb el que coneixem fins ara és en la mecànica i en el camp tecnològic. En primer lloc, la vuitena generació del Golf utilitzarà sistemes microhíbrids o ‘mild hybrid’ de 48V pràcticament en tots els modes, i altres versions híbrides endollables o ‘plug-in’ com el nou GTE o fins i tot versions més terrenals.

Interior Golf MkVIII

Pel que fa als interiors, la foto publicada per Volkswagen ens mostra un tauler presidit per dues grans pantalles digitals, una encarregada de proporcionar informació en el quadre de comandaments i la segona en la posició dominant de la consola, lleument orientada cap al conductor. També és sorprenent el disseny ergonòmic i racional dels instruments, i els pocs botons que aquesta primera imatge ens vol ensenyar.

stats