Indústria
Motor Novetats 20/11/2017

Ford inverteix 750 milions d’euros a València

La planta d’Almussafes, amb més de 8.000 treballadors, seguirà fabricant el nou Kuga

Ara Motor
1 min
Ford inverteix 750 milions d’euros a València

L’èxit comercial del Kuga, el SUV compacte de Ford que tot just l'any vinent estrenarà una nova generació, la productivitat i els números verds de la planta d’Almussafes han possibilitat una nova inversió per part de la multinacional nord-americana a la seva planta del País Valencià.

Des de l’any 2011 Ford haurà invertit més de 3.000 milions d’euros a la seva factoria, que ja és la més important de Ford al Vell Continent i que ha fabricat més de 12 milions de vehicles en els seus 41 anys d’història.

El Kuga suposa el 50% de la producció de la planta d’Almussafes, que compta amb uns 8.000 treballadors. A més, la fabrica valenciana també fabrica en exclusiva els models Transit i Tourneo Connect, a més dels Mondeo, S-Max i Galaxy.

Tot i que aquesta inversió no suposarà noves incorporacions a la plantilla, assegura els llocs de treball existents i consolida la planta valenciana com una referència mundial de Ford, ja que la fàbrica d’Almussafes exporta el 90% de la producció i genera un important impacte econòmic a les diverses indústries auxiliars del País Valencià.

stats