Novetats
Motor  /  Novetats 03/11/2017

El Ford Focus RS tindrà un fre de mà pensat per fer 'drifting'

Es tracta d'una innovació proposada pel pilot de la marca Ken Block, per convertir el Focus RS en una màquina de derrapar

Ara Motor
1 min
El Ford Focus RS és un cotxe de ral·li disfressat de cotxe convencional

El Ford Focus RS és un dels compactes esportius més radicals del seu segment. Desenvolupat de la mà del pilot nord-americà Ken Block, el nou Focus RS va estrenar un nou sistema de tracció integral i un sistema específic anomenat Drift, pensat per realitzar aquesta especialitat de conducció, que consisteix a deixar lliscar -de forma controlada- la part posterior del cotxe.

Ara Ford ofereix un nou fre de mà hidràulic accionat mitjançant una palanca -similar als cotxes que utilitza Ken Block per fer les seves Gymkhana o a les curses de ral·li-. Aquest fre de mà hidràulic bloqueja les rodes posteriors alhora que treballa amb l'embragatge i el diferencial del sistema de tracció integral per realitzar els derrapatges de forma segura i eficaç.

Nou fre de mà del Focus RS

Aquest nou fre de mà es pot instal·lar a qualsevol Focus RS ja existent sense perdre la garantia oficial de manteniment del cotxe, en una operació que ja es pot fer als Estats Units i el Canadà per un preu de 999 dòlars.

stats