Furgoneta elèctrica
Motor  /  Novetats 29/06/2021

Filtrades les primeres imatges de la furgoneta elèctrica ID. Buzz

Les xarxes socials bullen amb les primeres imatges de la versió de producció de la furgoneta elèctrica de Volkswagen

1 min
ID. Buzz

És una de les novetats més esperades de l’any, i ara s’han filtrat les primeres fotos de la versió de producció a les xarxes socials. La furgoneta elèctrica ID. Buzz és la gran aposta de Volkswagen per la mobilitat sostenible aprofitant el llegat històric de les seves mítiques T1 i Transporter, furgonetes que s’han convertit en autèntics mites i símbols històrics.

Les primeres imatges de la versió de producció de la furgoneta elèctrica de Volkswagen han estat publicades a la xarxa per un usuari de Twitter anomenat Cole Marzen . En aquestes fotografies espia es pot comprovar com serà la versió de producció definitiva de l’ID. Buzz, per bé que encara amb alguns detalls camuflats sota plàstics i panells enfosquits.

Estèticament la nova furgoneta elèctrica de Volkswagen fa servir un disseny de fars i calandra força similar al que ja ha implementat en els ID.3 i ID.4, amb unes nervadures laterals poc marcades però línies de tensió existents, un para-xocs pronunciat, passos de roda molt marcats i una línia de cintura elevada, mentre que la part posterior esdevé més discreta i convencional que la resta del vehicle.

La nova ID. Buzz, que no arribarà al mercat abans de l'últim semestre del 2023, farà servir la plataforma de vehicles elèctrics MEB, i possiblement compartirà motors i bateries amb els actuals ID.3 i ID.4, amb motors de 93 i 150 kW (entre 125 i 204 CV de potència convencionals) i bateries d’entre 45 i 77 kWh de capacitat, que haurien de permetre una autonomia en mode elèctric d’uns 400 quilòmetres.

stats