Furgoneta elèctrica
Motor  /  Novetats 29/06/2021

Filtrades les primeres imatges de la furgoneta elèctrica ID. Buzz

Les xarxes socials bullen amb les primeres imatges de la versió de producció de la furgoneta elèctrica de Volkswagen

1 min
ID. Buzz

És una de les novetats més esperades de l’any, i ara s’han filtrat les primeres fotos de la versió de producció a les xarxes socials. La furgoneta elèctrica ID. Buzz és la gran aposta de Volkswagen per la mobilitat sostenible aprofitant el llegat històric de les seves mítiques T1 i Transporter, furgonetes que s’han convertit en autèntics mites i símbols històrics.

Les primeres imatges de la versió de producció de la furgoneta elèctrica de Volkswagen han estat publicades a la xarxa per un usuari de Twitter anomenat Cole Marzen. En aquestes fotografies espia es pot comprovar com serà la versió de producció definitiva de l’ID. Buzz, per bé que encara amb alguns detalls camuflats sota plàstics i panells enfosquits.

Estèticament la nova furgoneta elèctrica de Volkswagen fa servir un disseny de fars i calandra força similar al que ja ha implementat en els ID.3 i ID.4, amb unes nervadures laterals poc marcades però línies de tensió existents, un para-xocs pronunciat, passos de roda molt marcats i una línia de cintura elevada, mentre que la part posterior esdevé més discreta i convencional que la resta del vehicle.

La nova ID. Buzz, que no arribarà al mercat abans de l'últim semestre del 2023, farà servir la plataforma de vehicles elèctrics MEB, i possiblement compartirà motors i bateries amb els actuals ID.3 i ID.4, amb motors de 93 i 150 kW (entre 125 i 204 CV de potència convencionals) i bateries d’entre 45 i 77 kWh de capacitat, que haurien de permetre una autonomia en mode elèctric d’uns 400 quilòmetres.

stats