SUV cupè
Motor Novetats 10/11/2018

Fiat Fastback, el CUV del futur amb estil italià

Fiat presenta per sorpresa un prototip de SUV cupè o CUV al Saló de São Paulo, al Brasil

Ara Motor
2 min
Fiat Fastback, el CUV del futur amb estil italià

La veritat és que ens ha agafat desprevinguts. Fiat ha presentat per sorpresa un SUV de tall cupè i esportiu –hi ha qui anomena CUV a aquest tipus de vehicles– al Saló de l’Automòbil de São Paulo, al Brasil, que s’està celebrant aquests dies.

Vista posterior Fiat Fastback

I ens ha agafat per sorpresa, ja que fins ara ningú havia filtrat cap mena de rumor sobre un nou totcamí de tall cupè que complementi l’oferta de la marca italiana, tot i que, ben mirat, aquest cotxe potser mai arriba a ser un vehicle de producció.

Perfil Fiat Fastback

El Fiat Fastback és un prototip conceptual dissenyat pel centre tècnic de la marca italiana a Betim (Brasil) que proposa maridar en un sol cotxe tres conceptes de vehicle diferents: un totcamí, amb tall cupè i perfil d’un sedan, un exercici de disseny que segueix la tendència imperant al mercat.

Interior Fiat Fastback

Aquest Fastback fa 4,6 metres de llarg, 1,6 d’alt i més de 2 metres d’amplada, unes dimensions prou generoses per obtenir un interior ample i diàfan. De fet, els interiors destaquen pel seu disseny minimalista i futurista i per disposar només de quatre places reals, un quadre de comandaments totalment digitalitzat i un nou volant de només dos radis.

Detall quadre comandaments

Fiat no ha publicat quin tipus de motor mouria el seu nou prototip, ni si té previstes versions híbrides, híbrides endollables o totalment elèctriques, ni si ha fet servir de base la plataforma dels Fiat 500X i Jeep Renegade o ha creat una plataforma totalment nova. L’únic que han afirmat els responsables de la marca és que el Fastback “avança solucions estètiques i de disseny” i que “la marca avançarà amb models de tall més esportiu”, sense especificar quins ni lligar-se en cap compromís amb el calendari.

stats