Motor  /  Novetats 02/09/2016

Ferrari fabricarà un últim LaFerrari per ajudar les víctimes del terratrèmol

La marca italiana mostra el seu perfil més humà fabricant una última unitat del supercotxe que es destinarà a recollir diners per als afectats del terratrèmol del 24 d'agost

Ferran Vital
1 min
Ferrari fabricarà un darrer LaFerrari per ajudar les víctimes del terratrèmol

Ferrari és molt més que un fabricant d'automòbils esportius a Itàlia. El Cavallino Rampante és un símbol, una icona i un orgull de l'imaginari col·lectiu del país transalpí. Per aquesta raó, els dirigents de Ferrari han decidit fer una acció per mostrar la seva solidaritat amb les víctimes i els afectats del terrible terratrèmol que va patir el país el 24 d'agost.

Els de Maranello han decidit fabricar una última unitat del LaFerrari, un superesportiu inicialment limitat a només 499 unitats. Ferrari en fabricarà una última unitat especial, que subhastarà, i destinarà tots els diners a l'ajuda humanitària per als afectats del terratrèmol.

Si les primeres 499 unitats es van vendre a un preu d'un milió tres-cents mil euros, aquesta última unitat podria arribar a doblar (o triplicar) aquest preu fàcilment en una subhasta, ja que aquest LaFerrari serà una unitat única, molt cotitzada pels col·leccionistes.

stats