Saló de Ginebra
Motor 04/03/2019

Ferrari F8 Tributo, 720 CV de somni

Els de Maranello presenten la seva nova 'berlinetta' d'accés a la gamma, un esportiu amb 720 CV i motor V8 biturbo

Ara Motor
2 min
Ferrari F8 Tributo, 720 CV de somni

Ferrari ha presentat el seu nou esportiu d’accés a la gamma de Maranello, anomenat F8 Tributo. Aquest nou aparell aprofita la plataforma dels ja existents 458 Italia i 488 GTB amb un nou motor de gasolina de vuit cilindres en V (o V8, si ho preferiu) de 3.9 l de cubicatge alimentat per dos turbos que arriba als 720 CV de potència i 770 Nm de parell. Aquest múscul italià li permet accelerar de 0 a 100 en 2,9 segons i de 0 a 200 en 7,8 segons, i arribar a una velocitat punta limitada electrònicament de 340 km/h, cosa que converteix el nou F8 Tributo en el Ferrari amb motor V8 més potent de tota la història.

Ferrari F8 Tributo, 720 CV de somni

Tot i utilitzar la plataforma del 488 GTB, el nou F8 Tributo és 40 quilos més lleuger i té un millor coeficient aerodinàmic. A més a més, els enginyers de Ferrari han treballat molt en el desenvolupament del nou sistema Side Slip Angle, que facilita la tasca al volant per als conductors menys passionals millorant la tracció i reduint els sobreviratges (derrapades) del cotxe. Associat a una nova versió del Ferrari Dynamic Enhacer, fa que pràcticament qualsevol persona pugui explotar el potencial del cotxe sense haver de patir per la seva integritat.

F8 Tributo

Pel que fa al disseny del cotxe, aquest nou F8 Tributo manté alguns elements del 458 Italia, com ara els fars davanters, i del 488 GTB, com ara les nervadures laterals i les portes, però el resultat d’aquest F8 Tributo és el d’un vehicle més estilitzat i elegant, que també incorpora alguns elements estilístics que ens recorden a la típica ‘berlinetta’ dels anys 90.

Interior F8 Tributo

Els interiors del F8 Tributo també són nous, i destaquen els nous conductes de ventilació arrodonits i un disseny minimalista i molt esportiu amb diversos elements inspirats en el món de competició que mostren les intencions d’aquest pura sang italià.

F8 Tributo

Ferrari encara no ha confirmat el preu final del nou F8 Tributo ni la seva data oficial de llançament, però aviat els clients ja podran començar a reservar els primers cotxes.

stats