Esportiu híbrid
Motor 21/05/2019

El primer Ferrari ‘ecològic’ de la història superarà els 1.000 CV

Els de Maranello presentaran el seu primer model híbrid el 31 de maig

Ara Motor
1 min
El primer Ferrari ‘ecològic’ de la història superarà els 1.000 CV

Queden menys de deu dies perquè Ferrari presenti el seu secret més ben guardat: un hiperesportiu amb més de 1.000 CV que marcarà el futur de la marca transalpina de cara als anys vinents.

Tot i que tècnicament ja han existit alguns Ferrari amb KERS -una tecnologia provinent de la F1 i que aprofita l’energia cinètica de les frenades per aportar un plus de potència al motor de combustió-, el nou ‘cavallino rampante’ serà el primer cotxe amb una vocació realment elèctrica (i potser també ecològica) de la història de la mítica escuderia italiana. Segurament el nou hipercotxe italià serà un híbrid endollable (PHEV) amb algun sistema de càrrega ràpida.

Segons apunten els primers rumors provinents de l’entorn de Maranello, el nou hipercotxe de Ferrari maridarà un motor gasolina de sis cilindres en V (o V6), amb un o dos motors elèctrics que actuaran sobre les rodes posteriors, que generarien una potència total combinada d’uns 1.000 CV, una xifra realment estratosfèrica.

El nou model de Ferrari, el nom del qual encara és un misteri, serà un model exclusiu i molt tecnològic, i podria ser una edició limitada a menys de 500 unitats. De moment Ferrari ja ha seleccionat un grup selecte de clients, als quals ha convidat a la presentació del 31 de maig mitjançant una carta que resava el lema “Atreveix-te a somniar”. I quan Ferrari convida a somniar, probablement té una sorpresa preparada molt important amb la qual vol donar un cop sobre la taula en el segment.

stats