NOVETATS MOTOS
Motor Novetats 28/12/2020

Fantic Caballero, ara més elegant i ecològica

La polivalent motocicleta italiana s'ha renovat amb una nova mecànica que passa els controls d'emissions Euro 5

Joel Carapuig
2 min
Fantic Caballero, ara més elegant i ecològica

La marca italiana Fantic ha presentat la renovació de la seva gamma Caballero, un model que va presentar a finals del 2016. Aquesta renovació arriba un temps després de la presentació de la gamma Enduro i Motard 2021.

Fantic Caballero Deluxe

El model de 125 cc és el que presenta més novetats amb l'estrena d'un nou motor Minarelli. Aquest fabricant de motors italià fins fa poc era propietat de Yamaha però aquest any ha passat a ser propietat al 100% de Fantic, fruit d'un acord entre la marca japonesa i els italians per col·laborar en futurs models. Després d'estrenar-lo en la gamma Enduro i Motard, ara arriba la Caballero. Es tracta d'un modern 125 cc de quatre temps amb injecció EFI i sistema d'accionament de vàlvules variable (VVA). L'ergonomia i el confort del model també s'han revisat i estèticament trobem un nou seient, un nou portamatricula i noves tapes laterals. La versió 125 estarà disponible en tres acabats: Scrambler, Flat Track i Deluxe.

Per la seva banda, la versió 500 manté el mateix motor però ara ha rebut els canvis necessaris per a l'homologació Euro 5, gràcies als canvis aplicats al tub d'escapament, al sistema de refrigeració i a la transmissió, que ara és de sis marxes. Tot i això, les seves prestacions s'han mantingut invariables, amb una potència màxima de 40 CV a 7.500 rpm i un parell motor de 43 Nm a 6.000 rpm. Estèticament trobem noves tapes laterals i un nou seient que es pot canviar de color depenent de la versió: Flat Track, Scrambler i Rally, a més de les versions especials.

Curiosament, en aquesta renovació de la gamma la marca no ha parlat del model 250 cc, així que entenem que és una opció que desapareix de la seva oferta.

stats