Esportius elèctrics
Motor Novetats 24/07/2018

Porsche posa a punt el seu nou esportiu elèctric a Barcelona

Us oferim en exclusiva les fotos del Taycan pels carrers de Barcelona

Ara Motor
2 min
[Exclusiva] Porsche posa a punt el seu nou esportiu elèctric a Barcelona

BarcelonaEl Porsche Taycan és l'antídot de la marca alemanya per combatre els Tesla. El mot Taycan, un nom que lliga amb la resta de la gamma Porsche –Cayenne, Macan i Cayman– significa 'cavall jove i enèrgic' a Indonèsia, i fa referència al cavall de l'escut de Porsche.

Aquest esportiu elèctric superarà els 600 CV de potència gràcies als seus dos motors elèctrics (un sobre cada eix) i pot accelerar de 0 a 100 en 3,5 segons i arribar als 200 km/h en menys de 12 segons, amb una autonomia superior als 500 quilòmetres segons el cicle d'homologació NEDC.

El Taycan a la Plaça Karl Marx (Horta-Nou Barris, Barcelona)

Porsche està en la fase final de desenvolupament del Taycan i ja l'està provant en condicions de trànsit real. La ciutat de Barcelona és un dels escenaris preferits de la marca alemanya i avui mateix el company Ferran Rabasseda ha pogut capturar una unitat de prova escortada pels Mossos d'Esquadra amb matrícula de Ludwigsburg, un municipi de Baden-Württemberg, a uns 10 quilòmetres de Zuffenhausen, bressol i seu central de Porsche.

El Taycan de producció

El Taycan que hem vist a Barcelona destaca per les cues d'escapament falses i una carrosseria que difereix una mica de la definitiva. Aquest vehicle és el primer pas de Porsche en matèria elèctrica, però no pas l’últim, ja que la marca té prevista una inversió de 6.000 milions d'euros per electrificar la seva gamma, cosa que generarà més de 1.200 nous llocs de treball a la seva històrica fàbrica de Zuffenhausen, a Stuttgart.

stats