Motor 21/11/2020

Definition CE 04, l’escúter elèctric del futur

BMW presenta el seu escúter elèctric, un vehicle pensat per moure’s amb llibertat i agilitat per entorns urbans

Ara Motor
1 min
Definition CE 04, l’escúter elèctric del futur

Elèctric i connectat a la xarxa. Així defineix BMW el seu escúter elèctric del futur, que ha batejat amb el nom de Definition CE 04, una moto de roda ampla i que promet una posició de conducció còmoda i ergonòmica en un escúter amb un disseny futurista i elegant.

BMW Motorrad Definition CE 04

Aquest escúter també disposa d’una important càrrega tecnològica, com mostra el seu quadre d’instruments totalment digital amb una pantalla tàctil de 10,24 polzades compatible amb els smartphones d’Apple i Android.

BMW Motorrad Definition CE 04

Una de les especificacions que més criden l’atenció d’aquesta motocicleta elèctrica és la seva escassa autonomia, ja que a BMW han anunciat que està pensada per als usuaris que fan fins a 12 quilòmetres al dia en desplaçaments, cosa que avançaria una capacitat més aviat escassa del seu paquet de bateries de liti.

Un altre element que crida l’atenció d’aquest prototip elèctric és la seva escassa alçada lliure i la seva aposta estètica futurista, que, per exemple, prescindeix d’una coberta de carrosseria convencional sobre la roda posterior.

BMW Motorrad Definition CE 04

Per acabar, val la pena recordar que aquest escúter de roda gran Definition CE 04 és encara un model en la recta final del procés de disseny i producció.

stats