Novetats
Motor Novetats 11/04/2019

Dacia Sandero Xplore: bo, bonic i barat

Dacia presenta el nou acabat Xplore, que inclou un equipament molt ben assortit a un preu realment competitiu

Ara Motor
1 min
Dacia Sandero Xplore: bo, bonic i barat

A molts ens va sorprendre que el Dacia Sandero fos el cotxe més venut a Catalunya durant 2018, però ben mirat no hi ha gaires alternatives 'low cost' similars que ofereixin tot el que un conductor mitjà necessita a un preu assequible, que la majoria de catalans poden pagar sense la necessitat d'haver d'endeutar-se excessivament.

Ara Dacia vol seguir creixent en vendes gràcies a la nova línia d'acabats Xplore, un acabat molt interessant que millora l'estètica dels seus models fent-los més aventurers sense renunciar a l'equipament tecnològic i de seguretat d'última generació a un preu més que raonable.

El nou Dacia Sandero Xplore Stepway té un preu base de només 11.095 euros i ofereix un equipament interessant associat al motor gasolina TCe de 90 CV i una canvi manual de cinc relacions. Dacia també disposa d'una versió ecològica GLP del mateix motor pel Sandero Xplore amb el motor adaptat per aquest combustible amb un preu de 12.175 euros. Per aquest preu Dacia ofereix un bon equipament de sèrie que inclou llandes de 16 polzades, pantalla tàctil de set polzades amb compatibilitat Apple CarPlay i Andoid Auto que supleixen la funció del navegador, climatitzador i seients i volant regulable en altura, entre altres prestacions.

Duster Xplore

Igualment interessant és el nou Duster Xplore, una nova versió del popular totcamí romanès que utilitza un motor gasolina 1.3 TCe de 150 CV i un equipament que inclou càmera posterior, climatitzador, detector d'angle mort, navegador i llandes de 17 polzades entre altres detalls estètics i tecnològics, per 'només' 17.470 euros.

stats