Tesla
Motor Novetats 08/12/2021

Cyberquad, un dels regals estrella d’aquest Nadal

Tesla presenta un quad elèctric pensat per als nens de més de 8 anys

2 min
Cyberquad

Elon Musk i Tesla han revolucionat el mercat nadalenc amb l’anunci del Cyberquad, un quad infantil que recrea la fisonomia del futur Cybertruck i que apunta que serà un dels regals més desitjats de la campanya nadalenca als Estats Units. De moment la marca no preveu enviaments i entregues a Europa, per bé que les reserves del model es poden fer des de qualsevol punt del món.

El Cyberquad és un quad elèctric de poc més de 50 quilos de pes i forjat en acer amb suspensions ajustables electrònicament, frens de disc a les rodes posteriors i fars led, alimentat per una bateria de liti que li permet assolir fins a 25 quilòmetres d’autonomia, i capaç de carregar-se del tot en cinc hores en un endoll domèstic, per bé que les bateries es poden extreure del vehicle per carregar-les amb més facilitat.

A ningú se li escapa que aquest és un vehicle de joguina, infantil, i, per tant, presenta una potència adequada a aquest públic. El seu motor elèctric li permet obtenir una velocitat màxima de 16 km/h, per bé que els pares poden limitar la velocitat en tres nivells diferents, i que en el mode més restrictiu no es permetrà que aquesta joguina superi els 8 km/h.

Cyberquad.

Tot i ser una joguina que vol recrear un Cybertruck a escala infantil (Tesla assegura que està pensat per a nens i nenes majors de vuit anys), el preu és un punt elevat. De fet, el quad de joguina es pot reservar a la botiga de Tesla per uns 1.900 dòlars –uns 1.700 euros al canvi actual–, i donada l’alta demanda que ha tingut el quad, la marca nord-americana avisa els seus compradors que el termini d’entrega pot ser superior a les quatre setmanes, cosa que l’allunyaria de les festes nadalenques. I és que la primera remesa de Cyberquad ha estat un èxit espectacular, en poques hores la marca ja havia venut tot l’estoc disponible i estava esperant poder posar més unitats a la venda com més aviat millor.

stats