Vídeo
Motor Novetats 08/04/2021

Cupra posa a punt el Born en un llac glaçat a 30 graus sota zero

Els del Baix Llobregat publiquen un vídeo amb la fase de proves d’hivern i posada a punt del seu primer cotxe elèctric en condicions extremes

1 min
Cupra Born

Cupra ja té pràcticament enllestit el nou Born, el seu primer cotxe elèctric, que es presentarà oficialment el mes vinent, a mitjans de maig. Aquest nou vehicle és una de les grans cartes guanyadores de Cupra, i els enginyers de la marca l’han estat posant a prova en condicions extremes, com es pot veure en el vídeo que han publicat en què es veu el Cupra Born en la fase de proves sobre un llac glaçat, amb temperatures de fins a 30 graus sota zero a pocs quilòmetres del cercle polar àrtic.

Durant aquesta prova el Cupra Born ha estat sotmès a test d’estès i durabilitat en condicions extremes, així com la posada a punt de suspensió, direcció i control dinàmic del xassís i els cinc modes de conducció o mapes de motor amb què comptarà aquest nou elèctric. Cupra també ha aprofitat per provar el sistema de tracció, estabilitat i potència de frenada sobre el gel i asfalt, així com per comprovar l’eficàcia del sistema de calefacció per oferir confort als ocupants fins i tot en condicions de fred polar.

Cupra Born

La unitat que Cupra ha estat posant a punt és la del model amb potència de 150 kW (equivalent a 204 CV tradicionals) i bateries de 82 kWh, capaces d’oferir fins a 500 quilòmetres d’autonomia en cicle d’homologació WTLP. Al maig, durant la presentació oficial, sabrem també si a banda d’aquest model Cupra ofereix algun altre esglaó d’accés a la gamma amb menys potència i/o capacitat d’autonomia.

stats