Novetats
Motor Novetats 23/04/2018

Citroën acomiada els Picasso

La marca francesa deixa d’utilitzar el nom Picasso com a cognom comercial dels seus monovolums

Ara Motor
1 min
Citröen acomiada els Picasso

Citroën acaba de presentar el C4 SpaceTourer, la versió familiar –o monovolum– del C, un dels cotxes més venuts del mercat. A partir d’aquest 2018 tots els C4 o Grand C4 de tall monovolum passen a anomenar-se SpaceTourer, i abandonen així el cognom del genial artista malagueny que els ha acompanyat durant els últims anys.

Maleter C4 SpaceTourer

A aquest fet cal sumar-hi que des de ja fa uns mesos Citroën anomena Aircross la versió ‘crossover’ del C3, que vam provar fa poques setmanes i que substitueix l’antic C3 Picasso, també desaparegut.

No acaben aquí els canvis del nou C4 i Grand C4 SpaceTourer, ja que incorporen una nova caixa de canvis automàtica de vuit relacions i van associats amb dues motoritzacions dièsel BlueHDI de 120 o 150 CV o dos motors gasolina PureTech de 130 o 165 CV. Tots els propulsors entreguen la potència a les rodes davanteres.

Grand C4 SpaceTourer

La versió inicial del C4 SpaceTourer neix amb una promoció especial de 1.000 unitats a un preu de 16.500 euros al nostre mercat amb una bona dotació de sèrie: climatitzador bizona, assistència a l’aparcament amb avisador acústic, llums led o limitador de velocitat, entre d'altres.

El nou C4 i Grand SpaceTourer manté quatre nivells d’equipament anomenats Live, Feel, Shine i una edició especial que porta el nom de Rip Curl. Els preus d’aquestes versions –promocions subjectes a finançament a banda– oscil·len entre els 20.000 i els 23.000 euros.

stats