Moto elèctrica
Motor Novetats 06/10/2017

Bultaco Brinco R-B, una moto elèctrica assequible fabricada a Catalunya

La Brinco R-B, a mig camí entre la bici i la moto elèctrica, és la nova creació d'accés a la gamma de Bultaco, la llegendària marca fundada el 1958

Ara Motor
1 min
Bultaco Brinco R-B, una moto elèctrica assequible fabricada a Catalunya

La nova versió R-B de la Brinco (la bicicleta elèctrica de Bultaco) costarà 3.995 euros, un preu sensiblement inferior al que fins ara tenia la gamma de motos elèctriques Brinco, de manera que es donarà resposta així a una normativa cada cop més restrictiva amb les motos de camp i l'augment de la consciència per la preservació del medi ambient.

Bultaco Brinco R-B

A diferència, però, de les seves germanes Brinco, Brinco R Discovery, Brinco R-E i Brinco C, la nova R-B no serà tan sols una moto elèctrica: per primer cop la Brinco podrà transformar-se, si el seu propietari ho vol, en una bicicleta elèctrica sense cap mena d'homologació o certificat tècnic.

Amb tot, aquesta variant utilitza el mateix sistema de propulsió que la resta de la gamma amb una potència de 2 kWh, una autonomia de fins a 100 quilòmetres, un plat de nou velocitats o pinyons, frens hidràulics, una velocitat màxima de 60 km/h i una estructura alleugerida, que implica un pes de tan sols 39 quilos. La R-B es fabricarà a la planta que la mítica marca té a Montmeló.

Detall transmissió
stats