Novetats
Motor Novetats 28/08/2018

Brabus 125 R, un Smart radical

El preparador alemany Brabus crea un Smart pensat per obtenir un alt rendiment

Ara Motor
2 min
Brabus 125 R, un Smart radical

Brabus és un preparador alemany especialitzat a modificar i millorar el rendiment dels Mercedes-Benz, però fins ara no havia fet cap creació sorprenent sobre la base d’un Smart Fortwo, el petit urbà de dues places filial del grup Daimler.

Interior Brabus 125 R

En aquest cas el Brabus 125 R deu el seu nom a una edició limitada de només 125 unitats que disposen d’una carrosseria descapotable i impulsats pel petit motor gasolina de tres cilindres 0.9 Turbo i que arriba als 125 CV de potència i 200 Nm de parell associat a un canvi automàtic. Cal recordar que els Smart (i els Renault Twingo) disposen del motor sota del maleter i envien la potència a les rodes posteriors.

El Brabus 125 R és un cotxe de 'tot darrera'

A banda de la seva mecànica potenciada, Brabus ha rebaixat l’altura del cotxe en uns tres centímetres i ha modificat l’arquitectura de les seves suspensions, amb uns nous amortidors més rígids i curts que canvien les qualitats dinàmiques del petit urbà, convertint-lo en un cotxe més directe i reactiu. Brabus també ha millorat el sistema de frenada i ha canviat els neumàtics del cotxe incorporant uns Yokomaha amb perfil 205/40 amb llandes de 18 polzades i noves cues d'escapament.

Brabus 125 R

Les 125 unitats del Brabus 125 R costaran 39.000 euros cadascuna i només estan disponibles en dos colors de carrosseria, negre brillant i gris titani.

stats