Conducció autònoma
Motor  /  Novetats 05/07/2017

Bosch desenvolupa un sistema de conducció autònoma més ràpid i eficaç que un cervell humà

El nou sistema d'intel·ligència artificial de Bosch serà tres cops més ràpid i potent que un cervell humà

Ara Motor
1 min
Bosch desenvolupa un sistema de conducció autònoma més ràpid i eficaç que un cervell humà

El fabricant de components auxiliars de la indústria automobilística Bosch està desenvolupant un sistema intel·ligent de conducció autònoma capaç de processar més de 30.000 milions d'operacions computacionals per segon; esdevé així el processador de dades i algoritmes més potent mai fabricat adaptat a les necessitats de circulació automobilístiques.

El sistema ideat per Bosch i desenvolupat de la mà de Daimler-Benz (matriu de Mercedes) estarà operatiu l'any 2020 i tindrà la particularitat de ser capaç de millorar la gestió gràcies al fet que els diversos dispositius autònoms estaran interconnectats i podran intercanviar informació, dades i processos que un cop supervisats pels enginyers responsables milloraran la capacitat de gestió i interacció amb el trànsit. És a dir, el sistema que s'està creant a Alemanya tindrà la particularitat de poder aprendre i millorar a partir de la pràctica i les dades de l'experiència.

El grup Bosch crearà el software (els algoritmes que permeten la conduccció autònoma) però el hardware (o maquinari electrònic) el crearà Nvidia, el fabricant de xips més potent i avançat del planeta.

stats