Novetats
Motor  /  Novetats 17/01/2017

BMW actualitza la Sèrie 4

Els bavaresos realitzen pocs canvis a una Sèrie 4 que funciona molt bé al mercat

Ara Motor
2 min
BMW actualitza la Sèrie 4

Tot i que costi adonar-se’n a primer cop d’ull, BMW ha actualitzat l’estètica de la seva Sèrie 4, al mercat des de l’any 2013. I és que els lleus retocs estètics es centren en uns nous grups òptics amb tecnologia LED frontals i posteriors que substitueixen els antics fars de xenó i un nou disseny del para-xocs posterior.

La nova Sèrie 4 disposarà de fars LED

La nova Sèrie 4 incorpora com a novetats als interiors una consola central ennegrida, un nou sistema digital d’instrumentalització i noves costures dels panells. A més, BMW incorpora noves llandes específiques i dos colors nous a la gamma cromàtica de la Sèrie 4, corresponents al blau Snapper Rocks i al taronja Sunset Orange.

El quadre d'instruments rebrà motius digitals

Pel que fa a la mecànica, BMW ha revisat l’esquema de suspensions per dotar-lo d’una major rigidesa, cosa que afavorirà el comportament esportiu i el pas per corba alhora que influirà en una direcció més directa i comunicativa.

Interiors Sèrie 4 2017

En quant a les motoritzacions, BMW ha reduït la seva oferta a tres variants de benzina (420i, 430i i 440i) amb potències compreses entre els 184 i els 326 cavalls, i quatre motors dièsel (418d, 420d, 430d i 435d) amb potències que oscil·len entre els 150 i els 313 cavalls. En funció del motor escollit, el client podrà escollir entre una plataforma de tracció posterior (propulsió) o de tracció integral i entre un canvi manual de sis velocitats o un automàtic amb convertidor de parell de vuit velocitats.

stats