Novetats motos
Motor Novetats 26/03/2021

BMW Motorrad actualitza els seus escúters C 400 X i C 400 GT

Els últims escúters a arribar a la gamma BMW Motorrad s’actualitzen per primer cop i reben canvis estètics i mecànics

2 min
BMW C 400 GT

BMW ha decidit actualitzar els seus escúters més moderns, anomenats C 400 X i C 400 GT. Estèticament no hi trobem grans canvis, tot i que els dos models reben nous colors i decoracions. Així doncs, a partir d’aquest 2021 la C 400 X estarà disponible en color negre tempesta metal·litzat, gris granit (un extra que suma 50 euros al preu final) i un acabat sport que combina el color negre amb un blau racing (+200 €). La C 400 GT, per la seva banda, estarà disponible en color blanc alpí, gris kallisto (+50€) o triple black (+200€). 

Per tal de millorar el nostre dia a dia amb els escúters de mitja cilindrada, la marca bavaresa ara hi inclou un port o entrada USB darrere l’escut i s’ha millorat notablement la il·luminació interior del portaequipatges. Fins ara la llum venia d’un lateral del cofre, però ara la llum arriba des de dalt.

BMW C 400 GT.
BMW C 400 X.

El motor monocilíndric dels dos models s’actualitza a la normativa Euro5 però continua oferint els mateixos 34 CV de potència i un parell motor de 35 Nm. Més enllà del retoc en la gestió del motor, ara també s’inclou un nou accelerador electrònic E-Gas, que ofereix un tacte més suau i alhora una resposta més directa. L’acceleració també s’ha millorat fent alguns canvis en la caixa de canvis, que ara també és molt més efectiva. Passa el mateix amb el control d’estabilitat ASC i amb el sistema de frenada, que reben actualitzacions tècniques que en milloren la seva resposta.

Els nous models 2021 arribaran pròximament tot i que la marca encara no n’ha anunciat els preus.

stats