Edició limitada
Motor Novetats 09/11/2017

BMW M3 CS, edició limitada

Els de Munic presenten una edició limitada CS de tan sols 1.200 unitats del seu espectacular M3

Ara Motor
1 min
BMW M3 CS, edició limitada

L’estratègia de BMW és clara: vol repetir l’èxit comercial de l’edició M4 CS, una sèrie limitada del seu model més potent amb una dosi extra de potència i exclusivitat. Ara li ha arribat el torna a l’M3, la variant més esportiva de la Sèrie 3.

El flamant M3 CS serà més potent i lleuger que un M3 normal, ja que tot i utilitzar el mateix motor de 6 cilindres en línia turbo, la seva potència arribarà als 460 CV, un increment de 30 CV respecte la versió normal i de 10 que el paquet de competició que ja ofereix la casa bavaresa.

Interiors M3 CS

L’altre front de batalla del nou M3 CS és la reducció de 50 quilos de pes respecte les versions convencionals, gràcies a l’ús massiu de materials com la fibra de carboni, cuir o la pell girada –Alcàntera- i a una nova suspensió específica preparada pel departament BMW Motorsport, amanida amb unes exclusives llandes forjades de 19 polzades a l’eix davanter i de 20 polzades al posterior.

M3 CS

Les comandes de les 1.200 unitats d’aquest M3 CS s’obriran el pròxim més de gener (a un preu encara per determinar), i les primeres unitats no es fabricaran fins a la primavera de 2018.

stats