Saló de Pequín
Motor  /  Novetats 25/04/2018

BMW iX3, així és el primer SUV elèctric bavarès

Els de Munic presenten el seu primer totcamí elèctric al Saló de Pequín

Ara Motor
2 min
BMW iX3, així és el primer SUV elèctric bavarès

Ja fa uns quants anys que BMW ha començat a electrificar la seva gamma. Primer van ser el compacte elèctric i3 i l’esportiu híbrid i8, i ara els bavaresos han iniciat el camí de l’electrificació de la seva gamma de SUV amb el flamant iX3, la primera incursió de BMW en el camp dels totcamins elèctrics i ecològics.

BMW ix3

El BMW X3 és el SUV compacte de la marca, líder del segment dels totcamins ‘premium’, i la versió iX3 no deixa de ser una preparació ecològica totalment elèctrica d’aquest model. De fet, a primer cop d’ull costa diferenciar l’iX3 d’un X3 convencional: tan sols la calandra, les llandes i diversos detalls de color blau denoten la seva particularitat ecològica i elèctrica.

Tindrà una autonomia d'uns 400 quilòmetres

Aquest totcamí elèctric, que arribarà al nostre mercat el 2020, disposa d’un motor elèctric de 200 kW capaç d’entregar uns 270 CV convencionals i, associat a unes bateries de gran capacitat de 70 kWh, promet autonomies teòriques superiors als 400 quilòmetres en cicle WLTP.

BMW ix3 vista posterior

L’iX3 promet una capacitat de càrrega ràpida, ja que, segons la marca de Munic, la bateria d'aquest totcamí elèctric es podrà carregar del tot en tan sols mitja hora en cas d’utilitzar una estació de càrrega ràpida de 150 kW.

stats